مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی لرستان:

فراوری تولیدات خام کشاورزی لرستان به 49 هزار تن رسید

خرم آباد - مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی لرستان، گفت: ظرفیت فراوری تولیدات خام کشاورزی در این استان به 49 هزار تن رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، نوشین زمانی امروز جمعه در گفت وگو با رسانه ها، اظهار داشت: صنایع تبدیلی و غذایی در حقیقت حلقه تکمیلی در توسعه بخش کشاورزی بوده که نقش کلیدی در تأمین امنیت غذایی دارد.

وی افزود: در سال 1403 در راستای ایجاد امنیت غذایی، کاهش ضایعات کشاورزی، افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی و … با سرمایه گذاری 125 میلیارد تومان، هفت واحد صنایع تبدیلی و غذایی به بهره برداری رسید.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی لرستان، داشت: این واحدها در زمینه بسته بندی گوشت مرغ، سیلوی ذخیره غلات، تولید مربا و پوره میوه، بسته بندی تخم مرغ و بلدرچین، تولید حلوا و کره بادام زمینی، لبنیات، بسته بندی حبوبات و گیاهان دارویی در شهرستان های الیگودرز، دلفان، بروجرد، خرم آباد، چگنی و دورود به بهره برداری و تولید رسیدند و کل واحدهای فعال صنایع تبدیلی و غذایی استان به 217 واحد افزایش یافت.

زمانی، اظهار کرد: با به بهره برداری رسیدن این هفت واحد، علاوه بر ایجاد زمینه اشتغال مستقیم 97 نفر، ظرفیت فراوری تولیدات خام کشاورزی به میزان 49 هزار تن در سال افزایش یافت.

نظرات

captcha